Ратка Јовића 10,
Житковац, 18210

018-887-055
-

Вести 2023.

🧓🏻🧑🏻‍🦳❤️ МИ НЕГУЈЕМО ВРЕДНОСТИ ❤️🧑🏻‍🦳🧓🏻

mi negujemo vrednosti SmallНедеља посвећена солидарности као основој вредности људског друштва је за нама. Ученици наше школе, ђаци од 1. до 4. разреда, су протекле недеље вредно радили на припремању поклончића којима су обрадовали оне којима је помоћ најпотребнија. У свим школским јединицама, од Лужана до Горњег Сухотна, су се реализовале радионице на којима се говорило о значају солидарности и поштовању различитости.
Вредне ручице наших ђака су правиле честитке, украсе за јелку, медењаке, прикупиле одећу и обућу, школски прибор и средства за личну хигијену, донеле много воћа. Све су лепо спаковали уз помоћ својих учитеља и кренули да поделе поклоне. Обишли су Геронтолошки центар „Јеленац“, дружили се са најстаријим суграђанима и уручили им поклоне спремљене од срца. Ученици из боравка су изашли на улице нашег малог места. Попричали са суграђанима, помогли да понесу торбе, пређу преко улице!
Пакети гардеробе , средстава за личну хигијену и школски прибор чекају да наредних дана буду уручени најсиромашнијим ђацима наше школе.
Браво за све мале ђаке великог срца! Својим поступцима су показали да расту у дивне младе људе који ће волети и поштовати родитеље, комшије и суграђане, који мисле о другима и знају да је наше мало некоме много! ✨
Више фотографија можете видети на нашој ФБ страни!
mi negujemo vrednosti2 Small
mi negujemo vrednosti3 Small